Vår tillväxt - Din möjlighet

Dags för förändring? Det spelar ingen roll var du är, du är ingenstans jämfört med vart du kan nå!

The HemoCue Way

Den kunskap och det engagemang som karaktäriserar varumärket HemoCue finns hos varje individ som arbetar här. Personalen på HemoCue är ansvarsfull och hjälpsam mot varandra och våra kunder oavsett om det gäller att utveckla nya patientnära testsystem eller att lösa ett problem åt våra användare.

Vi uppmuntrar och berömmer individuella initiativ och insatser. På HemoCue är alla ansvariga för att vi levererar det vi lovat.

Allteftersom teknologi och behov utvecklas och förändras kommer vi alltid att sträva efter att hitta de bästa sätten att stötta vårdgivarna i deras livsviktiga uppgifter. För oss finns bara ett sätt: "The HemoCue Way". Med noggrannhet i allt vi gör. Det är helt enkelt den självklara väg vi alltid följt.

HemoCue ingår i Danaher Corporation. Alla lediga tjänster inom koncernen är listade på denna onlineportal.

Se lediga tjänster och ansök här. 

HemoCue Academy

För anställda och affärspartners arrangerar vi HemoCue Academy som säkerställer att alla kollegor har det kunnande som krävs för att ge bästa service och kunskap inom branschen.

Vi gör vårt yttersta för att ge bästa möjliga internutbildning och leva upp till vårt goda rykte som världsledande genom att erbjuda högsta kvalitet, tillgänglighet och ett mervärde till kunden.Cookies används på denna webbplats

Cookies