Nätbaserad utbildning

Den webbaserade utbildningen kan användas för att snabbt och enkelt fräscha upp minnet eller för att ge kompletterande kunskap till personal som inte kan närvara vid ett utbildningstillfälle. Du hittar denna utbildning på vårt Education Center. Välj svenska som språk innan du registrerar dig.

HemoCue har utökat sitt utbildnings- och träningscenter inom företaget så att det numera erbjuder olika webinarer och work shops.

Ett verktyg som vi på HemoCue brinner för är e-Learning, detta finns till för att vårdgivare ska kunna hålla sig uppdaterade om det senaste inom patientnära testning. Här hittar du multimedia video presentationer, informativa online seminarier och användbara nedladdningsbara källor. 

HemoCues lösningar för olika utbildningar uppfyller kraven och önskemålen för de flesta inom vården, oavsett arbetsschema, vilken typ av inlärning man väljer och vilken nivå man önskar. Vår många olika utbildningsplattformar gör det enkelt för dig att anpassa din utbildning så det passar i ditt schema.

Utbildning online inklusive certifikat

Gör utbildningen i din egen takt, där det passar dig. Våra moduler online är enkla att följa och erbjuder ett bekvämt utbildningsalternativ. Du får även ett HemoCue certifikat efter varje genomförd modul som bekräftelse på att du har förstått nyckelkoncepten. 

Mer information

Vi lämnar gärna mer information - kontakta oss på:

 Kontakta HemoCue >>>

Cookies används på denna webbplats

Om Cookies
Visa inte detta meddelande igen