En pionjär inom patientnära testning

Sedan 1982, utvecklar, tillverkar och marknadsför HemoCue patientnära medicinteknisk utrustning. Det unika konceptet bakom varje HemoCue produkt möjliggör att testning utförs patientnära utan att rucka på den precision och noggrannhet som ett laboratorieinstrument erbjuder. Redan 1974 började de två uppfinnarna av HemoCue systemet, Sven-Erik Nilsson och Jan Lilja, att arbeta med utvecklingen av mikrokuvettkonceptet. Detta koncept är nyckeln till att göra komplex testning både enkel och pålitlig.
Läs mer under Produkter
Läs mer under Historik

Förbättra förebyggande hälsovård i hela världen

Idag används HemoCue produkter i fler än 130 länder. Genom samarbetet med sjukvårdspersonal inom olika kliniska områden över hela världen har vi utvecklat en djup förståelse för era olika behov. Denna insikt, i kombination med vår breda kunskap, erfarenhet och innovation, hjälper oss utveckla morgondagens lösningar för patientnära testning.

Vi är övertygade om att HemoCue patientnära testning bidrar till bättre hälsovård, genom att ge dig den data du behöver, när och var du behöver den, för att snabbt kunna fatta beslut om eventuell vidare behandling. Det är detta vi lägger vår fokus och kraft på. Samtidigt är vi noggranna med att följa och respektera både interna och externa regler och bestämmelser.

Ägs sedan april 2013 av Radiometer Aps

Radiometers köp av HemoCue blev klart i april 2013. Detta betyder att i dag är HemoCue ett Danaherföretag.

Följ nedan länkar om du vill veta mer om Danaher och Radiometer

danaher
 

Mer information

Vi hjälper dig gärna med ytterligare information – kontakta:Fattas någon information?